ГЕРБ прие нови членове в Долна Митрополия

Мирослав Петров се срещна с партийното ръководство и представителите на местната власт от ГЕРБ

Областният координатор на ГЕРБ Мирослав Петров се срещна с ръководството на общинската структура на партията в Долна Митрополия, кметове на населени места от ГЕРБ и общински съветници от групата на ГЕРБ. Заедно с Петров на срещата присъстваха областният организационен секретар Цветомир Генчев и общинският координатор Мирослав Траянов.

"Тук съм, за да чуя от първо лице проблемите на хората, такива, каквито стигат до вас. Да обсъдим как като партия и представители на местната власт откликвате на нуждите на хората и разбира се да коментираме готовността на местните и общинската структури на ГЕРБ за предстоящите парламентарни избори”, каза областният координатор на ГЕРБ Мирослав Петров.

По време на срещата бяха обсъдени организационни въпроси, касаещи дейността на партийните структури. Коментирани бяха идеи за провеждане на мероприятия на местно ниво, с които да се приобщят повече хора към работата по организиране на предизборната кампания на ГЕРБ за ново народно събрание през пролетта на 2021 година. Дискутирани бяха конкретни казуси във връзка с реализирането на идеи и проекти, важни за местната общност, които кореспондират с големи национални инфраструктурни проекти. Областният координатор насърчи кметовете и общинските съветници от ГЕРБ да работят близо до хората и в конструктивен диалог с общинския кмет Поля Цоновска, която бе подкрепена от ГЕРБ и във втория си мандат.

В края на събранието бяха приети кандидатурите на 11 нови члена на ПП ГЕРБ в Долна Митрополия.