Трима прокурори встъпиха в длъжност в Районна прокуратура – Плевен - pleven.utre.bg

Трима прокурори встъпиха в длъжност в Районна прокуратура – Плевен

02 юли 2020, 11:29 | plevenutre.bg
  • Снимка:
    ПРБ

Младши следовател е назначен в Окръжен следствен отдел при ОП

На 1 юли тържествено встъпиха в длъжност трима прокурори в Районна прокуратура гр. Плевен и един младши следовател в Окръжен следствен отдел при Окръжна прокуратура гр. Плевен. Зам. Окръжен прокурор в Окръжна прокуратура гр. Плевен Николай Пачевски връчи актовете за встъпване на четиримата. На церемонията присъстваха административният ръководител на Районна прокуратура гр. Плевен Пламен Петков, прокурори от Окръжна и Районна прокуратура гр. Плевен, както и следователи от ОСС при ОП гр. Плевен.

С Решение по Протокол № 22 от 17 юни 2020 година на основание чл.194 ал 2 от ЗСВ, Прокурорската колегия на Висшия съдебен съвет премести Чавдар Шолев – прокурор в Районна прокуратура гр. Троян на длъжност „прокурор“ в Районна прокуратура гр. Плевен.

С Решение по Протокол №23 от 24 юни 2020 година на Прокурорската колегия на Висшия съдебен съвет са назначени Елеонора Янева и Елена Паунова на длъжност „младши прокурор“ в Районна прокуратура гр. Плевен и Петър Стойнев на длъжност „младши следовател“ в Окръжен следствен отдел при Окръжна прокуратура гр. Плевен. Коментари (1)

Потребител
ВЕСЕЛА ДОНЧЕВА ГЕОРГИЕВА
ПОЗДРАВЛЕНИЯ И ПОЛЗОТВОРНА РАБОТА ! ЖИТЕЛ СЪМ НА СОФИЯ НО ИМАМ ПРОБЛЕМ СВЪРЗАН С НЕКОРЕКТЕН АРЕНДАТОР В ГРАД ЧЕРВЕН БРЯГ ЩЕ ИЗПРАТЯ ЖАЛБАТА СИ ДО МЛАДШИ ПРОКУРОР ПЕТЪР СТОЙНЕВ С МОЛБА ДА ПРОВЕРИ СЛУЧАЯ С КРАЙНОТО РЕШЕНИЕ НА ГРАЖДАНСКО ДЕЛО № 899/2018г. МОЛЯ ЗА ОБЕКТИВЕН И НЕЗАВИСИМ ОТГОВОР.
03 септември, 13:19 ч.

Добави коментар

* Задължителни полета