Бивш адвокат на ЦСКА оглави партията на Слави Трифонов за Плевенска област

ПП "Има такъв народ" утвърди общински координатори в Долни Дъбник, Искър, Белене и Левски

ПП "Има такъв народ" утвърди редица областни и общински координатори, съобщиха от партията.

Припомняме, че на 14 юли формацията на Слави Трифонов получи съдебна регистрация. Партията бе регистрирана от втория опит, след като при първия съдът не прие да регистрира "Няма такава държава" поради това, че в логото ѝ присъстваше националният трибагреник.

Координатор на ПП "Има такъв народ" за Плевенска област е известният спортен адвокат Радостин Василев, който преди време бе в управата на ЦСКА. Той е родом от Плевен, възпитаник е на СУ "Анастасия Димитрова". Завършил е право в Софийския университет, като в столицата ръководи "Vasilev and Co. Consulting" - консултантска и посредническа агенция, тясно специализирана по въпроси, свързани с професионални спортисти, спортни клубове, спортни федерации и цялостната регулация на спорта в национален и международен аспект. Агенцията е регистрирана като посредник в „Български Футболен Съюз“ и осъществява дейност по менажиране и консултиране на професионални футболисти.

В Плевенско са утвърдени и няколко общински координатори на ПП "Има такъв народ". В Долни Дъбник партията ще се ръководи от Денислав Иванов. За Искър е утвърдена Йовка Петрова, за Белене - Николай Лоринков, а за Левски - Людмил Антонов.