Георг Спартански с добра новина за футбола в Плевен - pleven.utre.bg

Георг Спартански с добра новина за футбола в Плевен

24 юли 2020, 14:09 | plevenutre.bg
  • Снимка:
    plevenutre.bg

БФС ще финансира изграждането на футболен терен зад стадион "Плевен"

Георг Спартански съобщи добра новина за футбола в Плевен, Кметът е получил писмо от БФС, от което става ясно, че централата ще финансира изграждането на футболен терен зад стадион "Плевен".

"Една добра новина за футбола в Плевен! Днес получих това писмо от Българския футболен съюз, с което, след повече от година разговори и размяна на кореспонденция, ме уведомяват, че имат намерение да финансират изграждането на футболен терен зад стадион Плевен, изцяло със средства на БФС. Ще внеса предложението в Общински съвет - Плевен и се надявам, че общинските съветници ще подкрепят това предложение!", написа Спартански във Фейсбук.Коментари (4)

Потребител
Сиси
Плевен няма спортна зала ,концертна зала е старо модна и малка нямаме стадион,нямаме нищо ново и модерно за младите хора в града, кварталите са ужасни малко санирани блокове целият град има нужда от обновяване
10 септември, 14:34 ч.
Потребител
фен
Отборът ни ще прави прекрасни тренировки на това ново игрище за изключително важните мачове с Бацова махала,Муселиево и Драгаш войвода.Само не мога да разбера защо все още целият град е закичен с рекламите на Цеките(Ефбет).
24 юли, 15:53 ч.
Потребител
Ехо
Щото някой в Общината ясно кой е взел едни пари затва
24 юли, 16:19 ч.
Потребител
Вестителя
А стадион Плевен е кочина. Новината е добра но кмета няма никаква заслуга. Той само съобщава. С чужда пита помен прави. Браво на БФС. Къде ще да е този терен - може би сгурното
24 юли, 14:53 ч.

Добави коментар

* Задължителни полета