Баята Тръстеник триумфира в първия квалификационен турнир от "Проект 2020" на БФС и БАМФ

Момчетата от Тръстеник се наложиха с 5:3 във финалната среща срещу домакините от Вихър

Баята Тръстеник триумфира в първия квалификационен турнир от "Проект 2020" на БФС и БАМФ. Момчетата от Тръстеник се наложиха с 5:3 във финалната среща срещу домакините от Вихър. На трето място завърши отборът на Верните, четвърто място за Leeds United.

За най-добър вратар бе определен Илиян Харалампиев, най-техничен състезател - Светлин Борисов, голмайстор - Любомир Тодоров. За звезда на турнира бе отличен Петър Гунчев, който получи награда фланелка на Националния отбор на България.

Главният координатор на БАМФ и директор турнири "Проект 2020" Димитър Николов връчи благодарствен плакет на Община Гулянци за подкрепа и принос в популяризирането на масовия футбол в региона.

Футболният турнир в гр. Гулянци е от поредицата 8 квалификационни турнира по програма "Хайде да ритаме" на БФС за развитието на футбола, организирани от БАМФ. 16-те най-добри отбора ще вземат участие във финалния турнир в "Домът на футбола" в Бояна, определяйки абсолютния шампион, печелейки голямата награда - пътуване в чужбина за двубой на живо от европейските първенства по футбол.

Следващият турнир е в гр. Искър на 8-9 август.