Нов фолк дует от Плевен с дебютен сингъл – "Изпепелявай" (Видео)

Клипът е сниман на три локации – в нощен клуб в Плевен, в слънчева Гърция и в София

Преди броени дни излезе дебютното парче на дуета Алекс Илиева и Заро. Песента се казва "Изпепелявай" и е много свежа, лятна и модерна. Тя вече се радва на голям интерес, а видеоклипът към нея също е впечатляващ.

Сниман е на три локации – в нощен клуб в Плевен, в слънчева Гърция и в София.

Съвсем скоро той ще се завърти и в ефира на една от най-гледаните музикални телевизии и компании в България, с която двамата изпълнители ще имат честта да работят.

"Изпепелявай" е съвместен авторски проект на двамата млади изпълнители от Плевен, които правят музиката и аранжимента със съдействието на Dj Ziki. Текстът е създаден от майката на Алекс – Снежина Илиева, която го прави буквално за две минути, след като чува музиката.

Песента е записана в студиото на Ангел Евтимов – доказан професионалист, който повече от двадесет години работи с едни от водещите музикални компании в България – „Пайнер“ и „Ара мюзик“.

Замисълът на песента е направен още през март месец, но поради създалото се извънредно положение получава своят дебют в разгара на лятото.

Алекс и Заро разказват, че още при първото им запяване гласовете им са си паснали напълно. Те имат записани и няколко кавъра в съвсем друг музикален стил.

Младите изпълнители дават силен старт с „Изпепелявай“ и ще продължават да работят съвместно като дует, да записват нови песни, да събират фенове и да ги радват.