2020 ще бъде нулева година за Маратон на приятелството "Плевен". - pleven.utre.bg

2020 ще бъде нулева година за Маратон на приятелството "Плевен".

03 август 2020, 07:05 | plevenutre.bg
  • Снимка:
    архив

Планира се събитието да се проведе през 2021 година и да бъде събитие в памет на Станислав Георгиев.

2020 ще бъде нулева година за Маратон на приятелството "Плевен", съобщиха организаторите.

Ето какво гласи официалното им съобщение:

Скъпи участници в Маратон на приятелството "Плевен",

Поради ред основателни причини като коронавирусната пандемия, ремонтите в централната час на Плевен и след като ни напусна един изключителен човек, сърцето и душата на маратона – Станислав Георгиев, се взе решение 2020 да бъде нулева година за събитието. От името на всички участващи в организацията на Маратон на приятелството "Плевен" бихме искали да изразим извинението си за тази наложителна промяна и да ви уведомим какво следва.

Плановете ни са Маратон на приятелството "Плевен" да се проведе през 2021 година и да бъде събитие в памет на Станислав Георгиев. Във връзка със смяна датата на маратона, искаме да ви уведомим, че направените вече регистрации остават валидни за следващото издание на събитието. Тези, които се отказват от участие, могат да направят едно от следните неща:

1) Дарение: участниците могат да дарят сумата от регистрацията си за каузата на Маратон на приятелството "Плевен" (адаптация на градската пешеходна зона на Плевен към потребностите на хората с увреждания), като изрично напишат това на e-mail info@plevenmarathon.com и добавят номера на регистрацията си;
2) Възстановяване на сумата: участниците могат да поискат сумата да им бъде възстановена, като пишат на e-mail info@plevenmarathon.com, за да потвърдят своето желание и посочат номера на регистрацията си. Заради банкови разходи ще бъдат възстановявани 90% от преведените суми.
Може да изберете тези опции до 15 септември 2020.

Ще сме благодарни, ако ни подкрепите и направите дарение за нашата кауза, за да помогнем на Плевен и маратона да бъдат по-добре пригодени за хората с увреждания.

Повече информация: https://rebrand.ly/d659eКоментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета