Временна организация на движението в районите на ул. "Лозенка" и "Св. Кл. Охридски" - pleven.utre.bg

Временна организация на движението в районите на ул. "Лозенка" и "Св. Кл. Охридски"

04 август 2020, 15:18 | plevenutre.bg
  • Снимка:
    plevenutre.bg

Причината - основни ремонти

От тази седмица започна изпълнението на основния ремонт на два важни обекта, които Община Плевен възложи – на част от ул. "Лозенка" и на тротоара на ул. "Св. Климент Охридски" № 6 – 8. Заради дейностите е въведена временна организация на движението.

До 16.09.2020 г. ще продължи ремонтът на ул. "Лозенка" в участъка от ул. "В. Петлешков" до трасето на тролейбусите при ДКЦ III в жк "Сторгозия". Строителните работи ще се извършат на два етапа: в първия движението на пътни превозни средства ще бъде спряно в отделни участъци от пътната лента на ул. "Лозенка" в посока на движение от кръстовището с ул. „В. Петлешков” до кръстовището с улицата, по която минава трасето на тролейбусите при ДКЦ III и пренасочено в срещуположната пътна лента еднопосочно и с изчакване. През втория етап движението ще бъде спряно в другата лента за движение. Изпълнител на дейностите е „Новако Строй” ЕООД.

По време на строително-монтажните работи по тротоара на ул. "Св. Климент Охридски" движението на пътни превозни средства в участъка от кръстовището с ул. „Ген. Ганецки” до кръстовището с ул. "Републиканска" ще е ограничено в част от пътната лента без спиране. Движението на пешеходци ще е ограничено и насочено на отсрещния тротоар. Изпълнител на дейностите, които са планирани до 01.10.2020 г., е „Инжстрой” ЕООД.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета