Пламен Гетов: Проект 2020 е истински празник за малките населени места

ВИКингите триумфираха във втория квалификационен турнир от "Проект 2020" в гр. Искър

Селекцията на Михаил Блъсков грабна трофея в гр. Искър побеждавайки отбора на домакините от ФК "Венци" с 1:0 във финалната среща. "ВИКингите" вдигнаха трофея след победното попадение на звездата на турнира Любомир Станев.

На трето място завършиха момчетата от "Епъл" с. Джулюница. Четвърти отбора на ФК "Пелово". Най-добър вратар за пореден път бе отличен топстражът Мартин Любомиров, голмайстор Любомир Ангелов, най-техничен състезател Иван Йолов. За "Звезда на турнира" бе определен Любомир Станев, който получи за награда фланелка на Националния отбор на България. Наградите връчи патрона на турнирите легендата на футбола Пламен Гетов.

"Проект 2020" е поредица от турнири в подкрепа в развитието на масовия футбол в България, организиран от БАМФ, БФС, НСОРБ по програма "Хайде да ритаме". Най-добрите 18 отбора ще участват във финален турнир в "Домът на футбола" в "Бояна".

От БАМФ и БФС изказват благодарност на Община Искър за любезното гостоприемство и отличните условия за реализация на събитието.

"Проект 2020 е истински празник за малките населени места.", сподели Пламен Гетов.