Красимир Бислимов: Финансовото състояние на Спартак е стабилно

Нямаме цел пред нас да се влиза на всяка цена във Втора лига, заяви наставникът на Спартак

"Мисля, че днес играхме много прилично и направихме добър мач. Имахме много възможности за отбелязване на гол. Но има едно неписано правило, че когато не отбелязваш, ти отбелязват гол на теб. Нелепа грешка даде разликата в самия мач. Отдавам пропуските на пренапрежение, на искане да се отбележи, някой път не се получава. Не мога да виня никого, всеки футболист се старае. Предния мач се получиха нещата, сега не. Доволен съм от желанието и старанието на играчите ми. Противникът имаше една възможност и се възползва, защото е доста по-опитен", коментира Красимир Бислимов след загубата на Спартак от Севлиево с 0:1.

"Нямаме цел пред нас да се влиза на всяка цена във Втора лига. Доста е оспорван шампионатът, има 7-8 доста равностойни отбора. Надявам се ние да сме в челната тройка. Това, че сме загубили не означава нищо. Загубили сме една битка, но можем да спечелим войната", допълни Бислимов.

"Във финансово отношение е коренно различно положението. Миналата година финансирането беше много зле, но сега е добре всичко. От финансова гледна точка всичко е стабилно", увери наставникът на Спартак.