Селекцията в Спартак все още не е приключила

До този момент плевенчани има уговорени проверки -

Спартак вече е в тренировъчен режим. Тимът на Александър Дяковски се върна в зала “Балканстрой” след близо шест месеца пауза, тъй като именно в Плевен бяха регистрирани първите случаи на коронавирус в България.

Всички в отбора на Спартак са здрави. Горан Остоич,  Тодор Тодоров, Цветослав Острев, Димитър Маринчешки, Николай Маринов, Мартин Маринов, Никола Кирилов, както и новите попълнения Любен Пасков и Венелин Христов, който се завърна в родния си град, вече тренират усилено за новия сезон.

Към Спартак се очаква в близко време да се присъедини и един от възпитаниците на школата на клуба Даниел Пенков, който за последно учи и играе в Англия. Селекцията в Спартак все още не е приключила.

Отборът ще се подготвя основно в Плевен, като желанието на треньора Александър Дяковски е тимът да изиграе 7-8 контроли преди началото на новия сезон в НБЛ на 10 октомври.

До този момент Спартак има уговорени проверки  - с Балкан на 4 септември, с Черно море Тича на 7 септември във Варна, на 9 септември срещу Берое в Стара Загора и на 10 септември срещу Ямбол в зала “Диана”.