Световният лидер в търговията на дребно KiK отвори врати в Панорама мол

Първите клиенти на КiK ще пазаруват с отстъпки от -10 % на всички стоки в новия магазин на 3-ти и 4-ти септември

Немската верига за облекло и стоки за дома KiK откри свой магазин в Панорама мол Плевен днес.

"Изключително щастлив съм, че ни събира поредния повод за гордост и удовлетворение. Откриването на магазин на веригата КiK в Панорама мол напълно покрива една от основните ни цели - да бъдем винаги първи в това да предоставяме уникални предложения и приятни моменти на нашите клиенти. Убеден съм в успеха, защото КiK избра най-добрата локация за шопинг и развлечения в града ни. На добър час и много успехи”, пожела управителят на Панорама мол Плевен Владислав Монов.

Първите клиенти на КiK ще пазаруват с отстъпки от -10 % на всички стоки в новия магазин на 3-ти и 4-ти септември. Страхотни предложения очакват и всички ученици, подготвящи се за приближаващото начало на учебната година.

Плановете на компанията включват откриване на 10 магазина в цялата страна до края на 2020 г., а до края на следващата година се очаква магазините да са над 20.

KiK е сред най-бързо развиващите се компании в Европа с годишен ръст от близо 200 магазина и oпepиpa в ĸaтeгopиятa "диcĸayнтъp“, в която се търси максимално оптимизиране на цените. До момента KiK се гордее с 3900 магазина в 12 страни в Европа. Площта на всеки от тях надхвърля 600 кв. м.