Тихомир Маринов към плевенчани: Да отпразнуваме заедно четвърт век Тутурутка!

Шоуспектакълът "25 години Тутурутка, 25 години смях до дупка" ще се състои на 9 септември в Летния театър

Плевенчанинът Тихомир Маринов, който от две години е част от "Тутурутка" няма търпение да се завърне в родния си град. Идната сряда, 9 септември, познатият на мнозина като DJ Тrexx ще излезе на сцената на Летния театър редом до култовите комици, за да спомогне за доброто настроение на своите съграждани. Шоуспектакълът "25 години Тутурутка, 25 години смях до дупка" е част от ТУТУРНЕТО 20 на варненската група и е една от малкото гостуващи прояви в Плевен това лято.

"Обръщам се към всички плевенчани - елате в Летния театър идната сряда и да отпразнуваме заедно четвърт век "Тутурутка"! Очаква ви много смях и добро настроение! Обещаваме ви, че ще направим всичко по силите си, за да се почувствате страхотно и да прекарате една незабравима вечер!", заяви Тишо.

Тихомир живее във Варна и от години се изявява в музикалните и артистични среди. Именно покрай работата си се запознава със своите кумири от "Тутурутка", а с течение на времето започват да осъществяват и съвместна дейност, работейки над различни проекти. Отличното взаимодействие помежду им води до това, че получава покана да се присъедини към екипа им и така в сряда ще го видим с Венци Куцаров, Иван Чешмеджиев и Милен Минков  на голямата сцена в родния Плевен. Признава, че да бъде част от "Тутурутка" за него е огромна чест и отговорност.

Царете на Хумора ще представят новата си програма в Летен театър "Кайлъка", Плевен, на 9 септември, сряда, от 20,20 часа.

Плевенчани ще се смеят през сълзи на водещите Ани Цицолова и Юксел Накъдриев, ще слушат проповед от Поп Корн, Поп Фолк и Поп Рок, ще се запознаят отблизо с Капитан Рогачев от Курортно Районно, за пръв път ще видят на живо световния секс-гуру Разпорий Кубилкин и дори ще присъстват на Мис Дубай под патронажа на Шейх Ахмак III.

Ще чуем вечните песни от репертоара на ТУТУРУТКА, както и новите им хитове "Ше те лайкна" и "На поста"!

Билети за концерта в Плевен на цени от 15 и 20 лева!

- в мрежата на grabo.bg: https://grabo.bg/pleven/tuturutka-0hrm5q5

- на касата пл. "Свободата", до централното Тото /тел.0879 911 363/

- на място в деня на концерта