Община Плевен прави допитване до гражданите за Плана за интегрирано развитие за периода 2021-2027 г. - pleven.utre.bg

Община Плевен прави допитване до гражданите за Плана за интегрирано развитие за периода 2021-2027 г.

14 септември 2020, 16:47 | plevenutre.bg
  • Снимка:
    архив

Община Плевен прави допитване до гражданите във връзка с разработването на План за интегрирано развитие на общината за периода 2021-2027 г.

"Уважаеми граждани на община Плевен,

В изпълнение на Закона за регионалното развитие  започна разработването на План за интегрирано развитие на община Плевен за периода 2021-2027 г. (ПИРО). Този план определя основните приоритети в развитието на общината в следващия седемгодишен програмен период и е основен документ, който дефинира проектни идеи за финансиране с европейски средства, средства от общинския бюджет и други източници.

За да бъдат идентифицирани най-съществените проблеми пред развитието на общината и населените места на нейна територия, потенциалите за развитие и оптималните мерки за тяхното адресиране е съществено Вашето участие в разработването на стратегическия документ. Една от формите на  участие е чрез предоставяне на Вашето мнение и оценка за процесите и насоките за развитие на община Плевен.Това може да стане след попълване на настоящата анкета. Вашето мнение е ценно за нас! Анкетата може да намерите на следния линк:

https://www.questionpro.com/a/TakeSurvey?tt=YiUxxRrUaFM%3D

Участие в последващите обществени обсъждания на плана можете да заявите чрез посочване на координати за връзка с Вас в края на анкетата, както и да следите информацията на Интернет страницата на Община Плевен.", гласи официалното съобщение на местната управа.Коментари (1)

Потребител
До кмета
Кмете,кметуването е занаят.Или го можеш,или не.Град като Плевен освен със сърце,се управлява и с много пари.Кметът е длъжен да ги намира.Ако не може,значи е лош занаятчия и мястото му не е там.Или започни да работиш както трябва,или освободи кметския стол за някой друг,който [ още... ]
15 септември, 10:30 ч.

Добави коментар

* Задължителни полета