Роксана: Гордея се с "Нека ме боли" (Видео)

Почитателите на певицата от Кнежа не пестят ласкави оценки, а включването на Преслава отбелязват като изключително добра идея

Наскоро премиера направи новото видео на Роксана “Нека ме боли“, което бележи сериозен интерес сред меломаните. Почитателите на певицата не пестят ласкави оценки, а включването на Преслава отбелязват като изключително добра идея. В “Нека ме боли“ специално участие имат още живите легенди от Северна Македония – Džambo Agušev Orchestra. Новата си песен Роксана определя като “един модерен ъндърграунд кючек, с който ще нарушаваме задължително спокойствието на всички наши поводи за празник и веселие“. Певицата е категорична, че се гордее с “Нека ме боли“ и смята този проект за крачка нагоре в кариерата си.

“Ще продължавам да следвам себе си и усета си за музика. Никой и нищо не може да ме поставя в рамки на каквито и да било музикални тенденции. Благодаря на всички, които работеха по този и в този проект“, споделя Роксана.

“Нека ме боли“ е по музика на Роксана и Мартин Биолчев, който създава и аранжимента на песента. Текстът е написан от Мариета Ангелова и Ивайло Вълчев, а режисьор и сценарист на видеоклипа е Людмил Иларионов – Люси.