Общински съвет - Плевен с поздрав към доц. д-р Евгения Бързашка за рождения й ден - pleven.utre.bg

Общински съвет - Плевен с поздрав към доц. д-р Евгения Бързашка за рождения й ден

24 септември 2020, 09:50 | plevenutre.bg
  • Снимка:
    ОбС

С букет цветя и пожелания за здраве започна днешното заседание на Общински съвет - Плевен

С букет цветя и пожелания за здраве започна днешното заседание на Общински съвет - Плевен. Пожеланията бяха отправени към доц. д-р Евгения Бързашка по повод рождения й ден. Доц. д-р Бързашка празнува на 24 септември и личният й празник съвпада с редовното заседание на местния парламент.

Председателят на Общинския съвет Мартин Митев поздрави доц. д-р Евгения Бързашка с пожеланието да е здрава и все така всеотдайна в работата си. „От името на Общински съвет - Плевен и лично от свое име Ви честитя най-сърдечно рождения ден, с благодарност за добрата ни и ползотворна съвместна работа. Радвам се, че във Ваше лице Плевен има своя достоен представител, който с работата си многократно се е доказал като отговорен и почтен човек. Пожелавам Ви здраве, мъдрост и професионална удовлетвореност“,  пожела Мартин Митев.

Поздрав за рождения ден към доц.д-р Бързашка отправи и кметът на Общината Георг Спартански, както и нейни колеги общински съветници.

Доц. д-р Евгения Бързашка е първи мандат общински съветник в Общински съвет - Плевен, председател е на Постоянната комисия по  "Здравеопазване и социална политика" и зам.- председател на ПК по "Образователна политика и читалищна дейност".Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета