Областното ръководство на ГЕРБ – Плевен инициира поредица от срещи по общини - pleven.utre.bg

Областното ръководство на ГЕРБ – Плевен инициира поредица от срещи по общини

24 септември 2020, 11:40 | plevenutre.bg
  • Снимка:
    ПП ГЕРБ

Първата среща е предвидена за 25 септември в Плевен с представители на превозвачите от областта

На заседание на областното ръководство на ПП ГЕРБ – Плевен с всички общински структури в областта се взе решение за стартиране на поредица от срещи в областта, на които да бъдат дискутирани с жителите им вече решените проблеми и новите предизвикателства пред общините. Първата среща е предвидена за петък – 25 септември в Плевен с представители на превозвачите от областта, на която се очаква да присъства и евродепутатът Андрей Новаков.

"Активът на ГЕРБ – Плевен усилено работи за развитието на всички населените места в областта, изпълнявайки инфраструктурни и социални проекти чрез финансиране от държавния и общинския бюджет. Средствата са насочени за ремонт на общинските пътища и уличната мрежа, подмяна на водопроводна мрежа, подновяване на уличното осветление и ремонт на обществени сгради. Предвидени са средства и за модернизация на градската среща и изграждането на нови детски площадки”, категоричен бе областният ръководител на ГЕРБ – Плевен Мирослав Петров.

Представителите на общинските ръководство на ГЕРБ направиха предложения за тематични срещи в общините, съобразно проблемите и спецификата на населените места.Коментари (3)

Потребител
Въпрос?
При Стойков всичко си вървеше, доколкото помня?
25 септември, 09:42 ч.
Потребител
отговор
Нали това е основният въпрос бе,гербаджийски комсомолецо.Борисов наложи управление от типа на Северна Корея-който не с мен,е против мен.А сегашният кмет е на този пост единствено заради вашата некадърност.Загубихте два спечелени вота в Плевен заради демонстрираната [ още... ]
25 септември, 10:23 ч.
Потребител
въпроси
Областното ръководство на ГЕРБ-Плевен дължи няколко отговора на плевенчани.Защо тяхната управляваща партия в лицето на премиера Бойко Борисов спря строежа на новата спортна зала в града.Защо отказва да финансира нетърпящите отлагане основни ремонти на ключовите улици и [ още... ]
25 септември, 09:28 ч.

Добави коментар

* Задължителни полета