Иглика Нинова ще представи сборника си с разкази "Новите дрехи на Пепеляшка" - pleven.utre.bg

Иглика Нинова ще представи сборника си с разкази "Новите дрехи на Пепеляшка"

06 октомври 2020, 09:20 | plevenutre.bg

Премиерата на книгата е на 7 октомври, сряда, от 17,30 часа

Един по-различен поглед върху общочовешките ценности ще ни представи Иглика Нинова в сборника си с разкази "Новите дрехи на Пепеляшка". Премиерата на книгата е на 7 октомври, сряда, от 17,30 часа.

"Преди година отново тук - в най-старото културно средище на Плевен, авторката представи своята първа творческа рожба „Отворете вратата…Вратата!”. Сладкодумно и искрено представя тя своите творения, ще се убедите сами... Словото ще бъде допълнено от ефектни визуални внушения и преживяването със сигурност ще бъде запомнено. Мястото също не е избрано случайно - зала "Библиотеката".", информират от читалище "Съгласие"

Не забравяйте маските!

Ето как въвежда в тематиката на сборника си самата авторка: "Настоящата колекция от текстове е резултат от любезната дизайнерска намеса на съвременните пандемии и човешкия здравомислещ принос в битката с невидимите врагове. Текстовете са изработени от „движещи се заедно с нас материи“, с акценти върху семплото и метафоричното. Класически или по-екстравагантни – сюжетните детайли напомнят, усмихват, натъжават, възмущават, отразяват. Подканят за прочистване и освежаване на гардеробите, с поглед към модната линия на утрешния ден, към новото като възможност за по-осъзнат, човеколюбив и природосъобразен стил на живот".Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета