Детелин Далаклиев ще открие официално своята боксова зала в Плевен на 10 октомври - pleven.utre.bg

Детелин Далаклиев ще открие официално своята боксова зала в Плевен на 10 октомври

07 октомври 2020, 15:10 | plevenutre.bg

Амбициозното начинание на световния шампион по бокс от Милано 2009 вече е факт

COMPLEX DALAKLIEV - амбициозното начинание на световния шампион по бокс от Милано 2009 Детелин Далаклиев, вече е факт. Комплексът, намиращ се на улица "Гренадерска 107" в град Плевен, ще бъде официално открит тази събота, 10 октомври, от 11,00 часа.

Обектът ще предлага на своите клиенти боксова зала, кафене и автомивка.

Далаклиев, който спря активна спортна дейност преди няколко години, неведнъж е споделял, че иска да се развива като треньор и децата да тръгнат по неговия път. Неотдавна той регистрира и собствен клуб, който предстои да стартира дейност успоредно с отварянето на комплекса в Плевен.
 
Боксовото помещение, което се простира на 250 кв. м, е модерно, с професионални уреди и настилка, добра климатизация и предлага всички условия за пълноценна тренировка и подготовка. Реализацията на проекта, зад който стои Спортист номер 1 на България за 2009 година стана факт и благодарение на подкрепата на министър Красен Кралев, след като Министерството на младежта и спорта подсигури средства за закупуване на спортното оборудване.


Боксовата зала ще е само за тренировъчна дейност, като едновременно ще могат да тренират 30 деца. Детелин Далаклиев ще се занимава основно с подрастващи момчета и момичета, но всеки, който желае, ще може да тренира при него. Предвидени са както групови, така и индивидуални занимания за различните възрастови групи.

"Дал съм си душата и сърцето за залата. В нея ще има всичко, от което се нуждае един спортист. Искам да дам бъдеще на децата.“, категоричен е Детелин Далаклиев.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета