Гран при за Елизабет Захариева от Франция

Тя се конкурираше с представители на 13 държави

Плевенчанката Елизабет Захариева участва в международния онлайн фестивал-конкурс "La France reunite les talents", който се проведе от 1 до 10 октомври, организиран в Париж (Франция). Тя се конкурираше с представители на 13 държави: Италия, Франция, САЩ, Израел, Румъния, Молдова, Полша, Литва, Латвия, Беларус, Казахстан, България и Украйна. Международното жури включваше изявени преподаватели в музикални академии, музиканти, композитори и певци. Елизабет участва в 4 направления: поп, народен вокал, джаз и естрада. За своите изпълнения тя събра максималния брой точки - 100 от 100.

Това беше фестивал на различни категории изкуства: вокални и инструментални изпълнения, литературно четене, цирково изкуство, хореография.

Броени дни преди това Елизабет извоюва три първи места на европейския международен фестивал-конкурс "Европейска революция" (Украйна), където се състезаваше с вокалисти до 16 г. Възпитаничката на Доротея Люцканова от град Плевен участва с народно и естрадно пеене, както и с изпълнине на джаз.

Елизабет е член на Клуб 2015, Клуб 2016, Клуб 2017, Клуб 2018 и Клуб 2019 на Фондация "Димитър Бербатов". Лауреат на Голямата награда за 2019 г.