Мирослав Петров: ГЕРБ е доказала, че може и успешно се справя с всяко предизвикателство - pleven.utre.bg

Мирослав Петров: ГЕРБ е доказала, че може и успешно се справя с всяко предизвикателство

27 октомври 2020, 14:12 | plevenutre.bg
 • Снимка:
  ПП ГЕРБ

 • Снимка:
  ПП ГЕРБ

 • Снимка:
  ПП ГЕРБ

 • Снимка:
  ПП ГЕРБ

Областният координатор на ГЕРБ се срещна с общинската структура на партията в Долна Митрополия

"Партия ГЕРБ е доказала, че може и успешно се справя с всяко предизвикателство и това е така, защото всички тук сме уверени, че само с държавно управление на ГЕРБ, България и регионите получават реален шанс за развитие. Виждам, че местната партийна структура е все така стабилна и единна, което ме радва. Най-важното е да мобилизираме всичките си сили и отговорно да работим за това процесът на успешно развитие и признание за България да продължи и в следващия мандат”, каза областният координатор на ГЕРБ Мирослав Петров.

"ГЕРБ – вчера, днес, утре – това е мотото на днешната среща и аз неслучайно го избрах. По този начин искам да подчертая приемствеността, която има в нашата структура, всеотдайността, с която всички нейни членове работят за успеха на ГЕРБ на всички избори и готовността ни да го правим и занапред”, каза общинският ръководител на партията в Долна Митрополия Мирослав Траянов.

На срещата бе коментирана и готовността на общинската структура за предстоящите частични избори в село Славовица. Разисквани бяха и конкретни въпроси, касаещи община Долна Митрополия, сред които поставянето на светофарна уредба на възлово кръстовище. Областният координатор призова общинските съветници на ГЕРБ в Долна Митрополия да бъдат активни, да бъдат близо до хората, за да се чуват от първо лице проблемите и исканията гражданите.Коментари (1)

Потребител
смешничко е
Няма такава смешка като този. На изборите догодина ГЕРБ в Плевен ще бъдат четвърти или пети, гаранция-франция!
27 октомври, 14:17 ч.

Добави коментар

* Задължителни полета