Параолимпиецът Михаил Христов напусна парламентарната група на БСП - pleven.utre.bg

Параолимпиецът Михаил Христов напусна парламентарната група на БСП

27 октомври 2020, 21:21 | plevenutre.bg
  • Снимка:
    кадър

Плевенчанинът остава независим депутат, или нечленуващ в група, както се водят според новия правилник

Още един депутат напуска парламентарната група на БСП. Това е параолимпиецът Михаил Христов. Така напусналите червената група само за последния месец вече стават 8, съобщава „24 часа“.

Подадох си заявлението, решението ми е лично и не е продиктувано от никакви фактори, казал Христов пред медията.

"Когато има противоречия в отношенията в една група, понякога се налагат и такива действия“, обясни депутатът. И допълни, че става въпрос за неразбирателство и противоречия в червената група, както и за недоверие във вземането на решения.

Христов остава независим депутат, или нечленуващ в група, както се водят според новия правилник.

"Не искам да ме причисляват към никого, това е мое решение, въпреки че симпатизирам на някои от колегите, отговори той на въпрос дали ще се присъедини към колегите си, които се наричат групата „Прогресивни социалисти“.

В края на септември червената група напуснаха първите шестима - Красимир Янков, Валери Жаблянов, Лало Кирилов, Николай Иванов, Димитър Стоянов и Георги Андреев. Миналата седмица към тях се присъедини и Чавдар Велинов.

А от началото на мандата соцгрупата напуснаха и двама от коалиционните партньори - Спас Панчев от земеделците и лидерът на комунистите Александър Паунов. Така напусналите стават общо 10 души. Коментари (2)

Потребител
Мачкай,Корни!
Браво на Нинова.Нарита герберастките калинки в партията и ги завря в кучи гУз.Сега такива неудачници като тоя и Чавдар Велинов от няколко стола ще седнат на онова,как му беше името.
28 октомври, 09:53 ч.
Потребител
Андрей Л.
БСП - плевен Е НАЙ-ГОЛЕМИЯ ЦИРК! Всичките се мислят за големи политици, а не са изкарали по 1 лев през целия си съзнателен живот! Всичко им е поднесено на готово дъртите комунисти с червените куфари!!!
27 октомври, 23:06 ч.

Добави коментар

* Задължителни полета