Гражданите и бизнесът могат да ползват дистанционно административни услуги от Община Плевен - pleven.utre.bg

Гражданите и бизнесът могат да ползват дистанционно административни услуги от Община Плевен

30 октомври 2020, 10:17 | plevenutre.bg
  • Снимка:
    Община Плевен

Причината - усложнената епидемиологична обстановка и разпространението на COVID-19

Във връзка с усложнената епидемиологична обстановка и разпространението на COVID-19 ръководството на Община Плевен призовава гражданите да се възползват от предоставените възможности за неприсъствено заявяване и получаване на административни услуги.

Чрез Системата за сигурно електронно връчване /ССЕВ/ може да подадете по електронен път - в профила на Общинска администрация или на електронна поща, електронно подписано с Класифициран електронен подпис /КЕП/ Заявление за предоставяне на административна услуга. Осигурена е възможност и да получите електронно подписан документ на посочена от Вас електронна поща или Ваш профил в Системата за сигурно електронно връчване.

Друг вариант е да ползвате куриерските услуги на лицензиран пощенски оператор за изпращане на хартиен носител попълнено и подписано Заявление, както и да получите хартиен документ, издаден от Община Плевен в отговор на заявена от Вас услуга.

Пълна информация за предоставяните от администрацията услуги може да получите на официалната интернет страница в раздел „Административно обслужване”: https://www.pleven.bg/bg/administrativni-uslugi

Опазването на Вашето здраве е важно за нас, пазете се и Вие!Коментари (1)

Потребител
Пляк
В Плевен няма никакъв бизнес,само нископлатени-700 лв бруто хорица и фирми перачки така че от какво точно биха се възползвали не е ясно. Гражданите на Буковлък са повече от гражданите на Плевен. Но с тия управляващи града от 20 години е така. Да живей новите хотели на центъра дето не знае кой ще ги пълни
30 октомври, 13:12 ч.

Добави коментар

* Задължителни полета