"Твоят призрак" - дебютната книга на Ива Викторова

Изданието е съставено от 50 концептуално обвързани стиха

"Твоят призрак" се нарича дебютната книга на плевенчанката Ива Викторова. Изданието е съставено от 50 концептуално обвързани стиха, които разказват една много пламенна и жестока любовна история.

"Цял живот се занимавам със спорт, първоначално бях художествена гимнастичка, след което се прехвърлих в съвременен танц. От 5 години се занимавам и със своя блог Aliceworldblog, който е посветен на красивата и стойностна страна от живота. В него споделям моята ежедневна мотивация на тема спорт, здраве и разбира се много поезия, книги и автори", разказва Ива.

"Тази година е по различна за мен, не само заради книгата с която дебютирам, но и с това, че въпреки пандемията аз реших да напусна моята "сигурна" работа в областта на ритейла, за да се впусна изцяло работейки над мечтите си и да докажа, че перфектният момент е точно днес. Тази година аз реших официално да се посветя на спорта и открих моите първи самостоятелни класове по съвременен танц като хореограф и треньор, както и посветих своето време да издам първата си стихосбирка", споделя още Ива Викторова.

Линк към книгата: https://www.asbooks.bg/product/%d1%82%d0%b2%d0%be%d1%8f%d1%82-%d0%bf%d1%80%d0%b8%d0%b7%d1%80%d0%b0%d0%ba-%d0%b8%d0%b2%d0%b0-%d0%b2%d0%b8%d0%ba%d1%82%d0%be%d1%80%d0%be%d0%b2%d0%b0/