Започва подготовката за Мото Коледа 2020 в Плевен

"Не можем да сме категорични дали ще можем да проведем ежегодното мото шествие из града", признаха организаторите

Започва подготовката за Мото Коледа 2020 в Плевен, обявиха организаторите. Заради ситуацията с коронавируса обаче все още няма яснота дали навръх празничния 25 декември ще се състои традиционното мотошествие из града.

"Имаме удоволствието да кажем старт на кампанията Мото Коледа 2020. За поредна година ще се опитаме да съберем средства за деца в нужда! За целта сме приготвили кутии, които отново ще бъдат разположени из целия град. За съжаление, 2020 година е изпълнена с много въпросителни, страхове, наложени ограничения и несигурност в утрешния ден, но ние няма да се откажем от традицията Мото Коледа Плевен. Не можем да сме категорични дали ще можем да проведем ежегодното мото шествие из града, тъй като не знаем какво ще ни донесе утрешния ден. Сигурни сме обаче, че работим по организацията на кампанията както винаги, надяваме се да успеем и да съберем повече средства и от миналата 2019 година, която смятаме за изключително успешна! Задаваме си високи цели, няма да се откажем независимо от ситуацията, а решенията явно тази година ще зависят от властите", споделиха организаторите.

"Стискаме палци всичко да мине и да имаме възможност и тази година да донесем коледния дух в града! Целта е да носим усмивки, да създаваме коледно настроение, да дарим надежда... Вярваме, че заедно ще се справим и ще успеем, въпреки трудностите, които заобикалящата ни ситуация носи. Защото заедно можем повече! Пазете себе си и околните! Желаем здраве и успешна кампания!", допълват те.