Мария Тодорова възроди емблематична песен (Видео)

Самобитната атмосфера на "Възрожденския комплекс" в Плевен е превърната в естествен декор на продукцията

Певицата Мария Тодорова зарадва почитателите на фолклорната музика с нов проект. Новата интерпретация на македонската песен “Павле ми пие” и видеоклипът към нея бяха официално презентирани в рубриката "Нещо ново" на популярния музикален канал "Фолклор ТВ".

Не е случаен факт, че екипът на телевизията е пристигнал за пореден път в града на Панорамата специално заради обичаната плевенска изпълнителка. Видеото към "Павле ми пие" е заснето на едно от знаковите места в Плевен - самобитната атмосфера на "Възрожденския комплекс" е превърната в естествен декор на продукцията.

"Обичам Плевен и искам да покажа колкото се може повече красоти в клиповете си. Изказвам специални благодарности на режисьора Любка Борисова и на целия екип!", сподели Мария Тодорова.

Любопитен детайл е, че във видеоклипа специално участие взимат танцьори от Ансамбъл "Пирин" Благоевград - формация "Накит". Мария Тодорова пък е с етно носия на известната плевенска дизайнерка Светла Димитрова - Ариес Уникат.

Мария готви още изненади за меломаните, тъй като е успяла да заснеме още два нови клипа, но подробностите около тях ще бъдат обявени в следващите месеци. А успоредно с това, неуморната певица се е впуснала в ново предизвикателство - от началото на тази учебна година преподава музика и химия в ДФСГ "Интелект" - Плевен.