Георг Спартански с отворено писмо до Вежди Рашидов и плевенските депутати - pleven.utre.bg

Георг Спартански с отворено писмо до Вежди Рашидов и плевенските депутати

13 ноември 2020, 16:03 | plevenutre.bg
  • Снимка:
    архив

Кметът за трета поредна година се обръща към МС за цялостно финансиране на всички 44 служители към РВИМ-Плевен

Регионалният военноисторически музей – Плевен е единственият в страната с финансиране на щатните бройки от Държавния бюджет (25 бройки) и от Община Плевен (19 бройки). В тази връзка Кметът на Община Плевен Георг Спартански за трета поредна година се обърна към Министерския съвет за цялостно финансиране на всички 44 служители. Същото искане той отправя и до ПК „Култура и медии” в Народното събрание и народните представители от Плевенския избирателен район.

С пълния текст на писмото може да се запознаете ТУК.Коментари (6)

Потребител
Не ставаш,кмете
Кмете,100-хиляден град като Плевен се управлява с ПАРИ.Като не можеш да ги намираш,защо се натискаш толкова много да кметуваш.Запомни,няма жена,която да не дава.Има мъже,които не знаят как да си искат.Ти не можеш да управляваш Плевен.Стани от стола и нека седне някой,който може.Кметуването е занаят.Ти си лош занаятчия.
14 ноември, 11:21 ч.
Потребител
Гражданин
Такива утрепки като теб ли да седнат. Нали имаше избори, основния конкурент беше най-големия рекетьор в целия град. Ако си толкова голям капацитет излез с името си палячо! Ама се криеш в мишата си дупка, и като кмета не е от твойте злобееш , защото си толкова ТЪП, че без да ти помогнат не може да изкараш 1 лев ... Заради такива като теб сме стигнали дъното!
14 ноември, 22:15 ч.
Потребител
Колега
И ти си прав но този кмет е доказано най - слабия кмет. Той докара Плевен до Пордим и Полски тръмбеш
15 ноември, 22:14 ч.
Потребител
Кмет като мед
Кмете кмете какво ще правим с тая твоя височайша некомпетентност. Не знам. Как досега ни един кмет не мрънка за Панорамата и служителите и , а само ти все не знаеш кво да прайш и все някой друг ти е виновен. Тежка съдба има е с тебе ,тежка
13 ноември, 20:13 ч.
Потребител
Веждьо Войвода
Това пиянде Рашидов няма да е трезвен за да може да го прочете.
13 ноември, 16:24 ч.
Потребител
спиртански
кмета е разкрит той е травес_ит !!!
13 ноември, 16:16 ч.

Добави коментар

* Задължителни полета