Кметът на Плевен се запозна с проекта "Bulgaria Wants you" - pleven.utre.bg

Кметът на Плевен се запозна с проекта "Bulgaria Wants you"

24 ноември 2020, 17:02 | plevenutre.bg
  • Снимка:
    "Bulgaria Wants you"

Негови създатели са известните телевизионни водещи Иван и Андрей

Кметът на Община Плевен Георг Спартански се запозна с проекта "Bulgaria Wants you" ("България те иска"), който бе представен от екип. Това е най-големият и патриотичен проект за връщане на българи от чужбина /виж платформата тук: https://bulgariawantsyou.com/. Негови създатели са известните телевизионни водещи Иван и Андрей.

За представянето в Плевен пристигнаха Моника Иванчовска, мениджър на проекта, Георги К. Първанов от C Team и техният партньор Атанас Пилатов.

Обсъдени бяха възможностите за позициониране на община Плевен в тази интересна платформа, която е богата на възможности, включително за обяви за работни места. Особен интерес представлява т.нар. „калкулатор“, който изчислява с определена заплата какво можеш да си позволиш в определен град. Десетки компании, банки и общини вече са се доверили на тази платформа, стана ясно от презентацията.Коментари (2)

Потребител
одобрявам
Честно казано тия двамата не са ми любимци,а още по малко т.нар. ни кмет.Но в случая напълно подкрепям тази инициатива.Това е основният проблем на държавата-демографската катастрофа и емиграцията.Някой яко проми мозъците на българите и тръгнаха през глава да слугуват на [ още... ]
25 ноември, 16:27 ч.
Потребител
Румен
Това е НЕЗЕРИОЗНО! Двамата битови алкохолици иван и андрей ще връщат младите хора в България.
Не ни занимавайте с глипости!
24 ноември, 20:23 ч.

Добави коментар

* Задължителни полета