Новоназначени войници получиха удостоверения на тържествена церемония в Плевен - pleven.utre.bg

Новоназначени войници получиха удостоверения на тържествена церемония в Плевен

27 ноември 2020, 14:05 | plevenutre.bg
 • Снимка:
  ЕЦНП - Плевен

 • Снимка:
  ЕЦНП - Плевен

 • Снимка:
  ЕЦНП - Плевен

 • Снимка:
  ЕЦНП - Плевен

 • Снимка:
  ЕЦНП - Плевен

 • Снимка:
  ЕЦНП - Плевен

 • Снимка:
  ЕЦНП - Плевен

Полк. Марин Господинов изрази увереност, че новоназначените войници ще се впишат достойно в новите си колективи

Днес, 27 ноември, в Единния център за начална подготовка – Плевен, се проведе тържествена церемония по връчване на удостоверенията на първия модул новоназначени войници.

В словото си командирът на ЕЦНП полковник Марин Господинов изрази увереност, че новоназначените войници ще се впишат достойно в новите си колективи и с действията си ще допринесат за издигане престижа на военната служба и реномето на българския войник зад граница. В допълнение той каза, че придобитите от обучаемите знания и практически умения ще им дадат основание с уважение да си спомнят за своите командири и инструктори и им пожела още по-големи успехи във военната служба, длъжностно развитие и повече енергия при изпълнение на задълженията им като защитници на родината ни.

Редник 1-ви клас Георги Данаилов Георгиев от в.ф. 54990 - Враца също сподели своите впечатления: „Доволен съм от отношението на командирите към нас и въпреки натоварената програма всички сме удовлетворени от подготовката. Голямо значение има и това, че битовите условия в ЕЦНП са на ниво. Тук създадохме много добри контакти с колеги от различните гарнизони, придобихме полезни нагласи за съвместен живот в голяма група хора. Офицерите и сержантите, които ни обучаваха, са много подготвени и има какво да научим от тях. Командирът на ротата майор Ивелин Пасев е взискателен и това ни помогна да усвоим необходимото, да повишим знанията си, да се усъвършенстваме."Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета