Мариана Попова: И до ден-днешен съжалявам, че не станах част от екипа на Слави

"Слънчев, спокоен и чист е Плевен", сподели певицата в "Шоуто на сценаристите"

"Съжалявам, че не станах част от екипа на Слави. До-ден-днешен съжалявам и страшно много ви обичам всички." Това сподели Мариана Попова по време на гостуването си в "Шоуто на сценаристите" по телевизия "7/8".

Певицата разказа, че преди години, когато спечелила конкурса за бегвокалистка в Ку-ку бенд, трябвало да откаже 30 вече поети участия с групата си "Кокомания". Освен това, имала лек музикален спор със Слави и бенда по време на една от първите си репетиции. "Усещах, че не мога да си предам групата. Всичко ми се струпа много набързо.", призна Мариана и допълни, че това не е повлияло на отношенията й със Слави и музикантите от Ку-ку бенд.

"Много си е добре в момента в Плевен. Чисто прагматично го решихме да заживеем там. София отдавна не е място, на което може да живееш нормално. И за децата, и за нас - много по-спокойно е в Плевен. Слънчев, спокоен и чист е Плевен. Чист като въздух", уточни Мариана Попова, която заживя с Веселин Плачков в града на Панорамата и наскоро откри своята вокална школа "Мери Попинз", чрез която се надява да помогне на много талантливи деца да намерят път към музикалната сцена.