Легендарният Райко Кирилов записа дует с талантлива плевенчанка (Видео)

Емблематичният певец и Емилия Валенти представиха "Всяко зло - за добро е"

Плевенчанката Емилия Валенти и легендарният Райко Кирилов представиха дуетна песен. "Всяко зло - за добро" е по музика на емблематичния певец, текст на Снежина Темелкова и арнажимент на Светослав Лобошки. Любопитното е, че същият екип създаде и песента "Радост в майчина сълза", с която Емилия Валенти спечели две награди от XXVIII-то издание на престижния фестивал "Пирин Фолк" - Сандански 2020.

"Скъпи приятели, това е най-новата ми песен "Всяко зло - за добро е". Тази песен съм изпял заедно с талантливата Емилия Валенти. Подаряваме ви я в навечерието на Коледните и Новогодишни празници, с пожелания за здраве, късмет, радост и обич! Бъдете благословени!", написа Райко Кирилов на профила си във Фейсбук.

Догодина ще бъде реализирано и официалното видео на песента.

Емилия Валенти е родена в Плевен. Средното си образование завършва в град Гулянци, където живее семейството й. Завършва СУ ’’Св. Кл.Охридски” със специалност история. От март 2003 г. е солист на Представителния Ансамбъл на Въоръжените сили към Националната гвардейска част. Лауреат е от много фестивали и конкурси.