Веселин Плачков демонстрира певчески потенциал (Видео)

Артистът се отдаде на любовта си към рока, а повод за това му даде проекта "Пеещи артисти"

Актьорът Веселин Плачков демонстрира певчески потенциал. Звездата от "Пътят на честта" се отдаде на любовта си към рока, а повод за това му даде проекта на Игор Марковски "Пеещи артисти".

Плачков забива с рок парчето "Всяко зло за добро", което записва в дует с певицата Маги Джанаварова, предаде агенция "Монитор". "Днес трябва да благодаря на един изключително креативен и амбициозен човек - Игор Марковски! Той е причината да видите мен в толкова различна светлина и да стана част от този страхотен проект! Благодаря и на Веско за търпението и грижата по време на снимките! Благодаря на прекрасния екип, без който нямаше да се случи", коментира Джанаварова, която завърши със сребро от последния сезон на "Като две капки вода".

"Всяко зло за добро" е по стихове на Явор Кирин, а зад музиката и аранжимента стои Светослав Лобошки. "Историята на песента се свързва с едно талантливо момиче – написана е за Анжелина Денчева, която е пяла на една сцена с „Ахат“ и Джо Лин Търнър. Но свързва бъдещето си с оперното пеене. Така "Всяко зло за добро" намира себе си в "Пеещи артисти". Песента е препратка към цялата емоция, която носи групата „Ахат“, а китарите на Живко Даскалов внасят и нов прочит на цялата идея", казва по адрес на "Всяко зло за добро" композиторът.

Видеоклипът пък е на режисьора Димитър Бакалов, по сценарий на продуцента Игор Марковски. То е заснето в ресторанта на шеф Виктор Ангелов, като представя Плачков и Джанаварова в образите на шеф-готвачи.