Георг Спартански: Двойната пъстроцветна дъга над Плевен е добро знамение - pleven.utre.bg

Георг Спартански: Двойната пъстроцветна дъга над Плевен е добро знамение

31 декември 2020, 17:37 | plevenutre.bg
  • Снимка:
    архив

"Изпращаме 2020 с облекчение", написа кметът във Фейсбук

"Уважаеми съграждани, изпращаме 2020 с облекчение... Беше тежка, трудна, тревожна, за много хора по света - и трагична...", написа на профила си във Фейсбук кметът Георг Спартанск в навечерието на Новата 2021 година.

"Човек е така устроен обаче, че винаги гледа с надежда напред в очакване на по-доброто - за себе си, за близките и приятелите. Иска ми се да вярвам, че настъпващата след броени часове Нова година ще донесе и на хората по света, и на всички нас облекчение, че ще сбъдне повече от нашите мечти и планове!", изрази надежда Спартански.

"Доброто знамение е налице - днес следобяд над Плевен изгря пъстроцветна дъга, че даже двойна! Никога досега не бях виждал такава на 31 декември! Нека приемем този знак като символ на Новата година, нека тя ви донесе букет от пъстроцветни положителни емоции, нека е здрава и успешна за всички!!! Пожелавам ви спокойни и уютни празници! Наздраве, със здраве и на многая лета!!", обърна се Георг Спартански към плевенчани.Коментари (3)

Потребител
Плевен почиина
Грозен град с грозен и бездушен център,някакви грозни железа по него и никакви лампи вместо красивите фенери. Кварталите и Кайлъка тънат в мизерия,кал и тъмнина,целият град е пуст,беден,опоскан и светят по няколко прозореца на блок. Всичко това свидетелства за знамението този да ни бъде кмет- Плевен е от ранга на Клисура,Стрелча или Дупница,дори не може за миг да се сравнява с Видин, Враца и Монтана. Плевен е Лом пълен с орки. Наздраве кмете
03 януари, 10:11 ч.
Потребител
ген. Винаров
Оф, дано и тебе те изпратим и такова облекчение ща стане за целия град, че и идея си нямаш.....
31 декември, 20:40 ч.
Потребител
Спиртански
Да не гласувате вече за мене че много ще ви ибам
31 декември, 17:47 ч.

Добави коментар

* Задължителни полета