Люси Дяковска: Наистина бих искала да съм причина "Кайлъка" да се възроди - pleven.utre.bg

Люси Дяковска: Наистина бих искала да съм причина "Кайлъка" да се възроди

10 януари 2021, 12:15 | plevenutre.bg
  • Снимка:
    БНТ, кадър

"Майка ми със сигурност би искала да оставя нещо много повече след себе си", сподели плевенчанката

Люси Дяковска бе специален гост в предаването "БНТ на 60", където коментира и дейността на създадената от нея фондация "Аз съм Кайлъка".

"Създадох фондация, с която започнах заедно с една моя приятелка да работиме по възстановяването на парк "Кайлъка" в Плевен. Абсолютно гражданска инициатива, която, разбира се, зависи от някакво съдействие от различни администрации, защото няма как в държавна собственост да правиш каквото си искаш. Работим по изграждане на културно-развлекателен център в "Кайлъка", връщане на културата, на младите хора, на децата...", разказа Люси.

"След като майка ми си отиде, си дадох сметка, че не може пеенето да остане единственото нещо, което да води живота ми, защото тя със сигурност би искала да оставя нещо много повече след себе си. Един ден бих искала наистина да съм причина "Кайлъка" отново да се възроди. Или поне да съм първичната причина", каза още плевенчанката.Коментари (3)

Потребител
Духчето от кайлъка
Кмете държавата отпусна 1 млн за парка да ловим бас че повечето ще идат в твоя джоб и на бангалите които гласуват за теб
10 януари, 13:37 ч.
Потребител
DMS 17 777 давай парите
По-скоро ще идат в джоба на такива ,като господина на снимката, които по цял ден говорят измислици по ТВ с цел да отмъкнат част от парите за лични облаги! Ако ги нямаше парите отпуснати за кайлъка, тези бедни души, които цял живот само взимат и никога не дават НИЩО, нямаше да ги видим и чуем никога повече!!!
10 януари, 18:12 ч.
Потребител
Плевен почина
За съжаление всички помним какъв бе Плевен и каква разруха е сега. А сегашното ръководство е доказано най- некомпетентното. Когато хората вземат нещата в свои ръце,властта е абдикирала. Незабавни избори в Плевен и забрана на работещите в Общината и техните семейства да гласуват, защото са зависими. Това са платени гласове чрез заплати,засъжаление. Същото важи и за общинските фирми.
10 януари, 13:24 ч.

Добави коментар

* Задължителни полета