Близо 50 са новоприетите членове на ГЕРБ в Плевен само за месец - pleven.utre.bg

Близо 50 са новоприетите членове на ГЕРБ в Плевен само за месец

19 януари 2021, 10:59 | plevenutre.bg
  • Снимка:
    ПП ГЕРБ

Те са основно от местните структури в Плевен, Беглеж и Ясен, както в редиците на Младежи ГЕРБ – Плевен

Като областен координатор на ГЕРБ - Плевен връчих членските карти на новоприетите в структурата на партията членове. Това стана на официална церемония в офиса на ГЕРБ в присъствието на областния организационен секретар Цветомир Генчев и общинския ръководител Генади Динков при спазване на всички противоепидемични мерки. Това информира Мирослав Петров на профила си във Фейсбук.

Близо 50 са новоприетите членове на партията в Плевен само за месец. Те са основно от местните структури в Плевен, Беглеж и Ясен, както в редиците на Младежи ГЕРБ – Плевен.

"Поздравих новоприетите за избора им да станат част от най-голямата партия в страната. Сред новите членови има много млади и образовани хора. Това, че те изразяват своята готовност да работят за каузата ГЕРБ, точно сега преди предстоящите частични местни и парламентарни избори е още едно доказателство за ефективността и посоката на политиките, които води правителството на ГЕРБ в България през последните четири години", посочва Мирослав Петров.Коментари (1)

Потребител
Гражданин
На ква заплата са
19 януари, 15:32 ч.

Добави коментар

* Задължителни полета