Директорът на НУИ "Панайот Пипков" - Плевен: Да спрем фалшивите новини! - pleven.utre.bg

Директорът на НУИ "Панайот Пипков" - Плевен: Да спрем фалшивите новини!

19 януари 2021, 20:35 | plevenutre.bg
  • Това са снимките, които се разпространяват в интернет

Румен Тодоров категорично отрече, че в училището се прави рекламна кампания на ваксини

Във връзка с появилата се информация в интернет пространството, че в НУИ "Панайот Пипков" - Плевен се прави рекламна кампания на ваксини и разразилата се във връзка с това яростна полемика в социалните мрежи директорът на училището излезе с официално изявление, заявявайки, че това е фалшива новина и не отговаря на истината.

"Категорично заявявам, че учителския колектив и ръководството на училището не се занимават с агитация и пропаганда, а отдават своите сили и енергия изцяло за опазване на живота и здравето на децата и оптимизиране на условията за създаване и разпространение на културни ценности и традиции", се посочва в изявлението на Румен Тодоров.

"Бъдете здрави! И не приемайте всяка информация от социалните мрежи за достоверна, особено когато е създадена и пусната в обръщение от фалшив профил и мултиплицирана без да се отчита потенциалния ефект, който може да се създаде една лъжа, засягаща социално чувствителна тема по време на здравна и обществена криза", посочва още директорът на НУИ "Панайот Пипков".Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета