"КАДДИЗАЙНЕР" ЕООД - доверието на клиента се печели с усърдна работа, всеотдайност и коректност

Преди повече от 7 години инж. Цветомир Ценов започва да се занимава с CAD услуги и индустриален дизайн, като впоследствие полага основите на собствена фирма, в която предлага богат набор от CAD услуги.

"КАДДИЗАЙНЕР" ЕООД проектира самостоятелно технологични проекти в областта на машиностроене и уредостроене, с необходимата машинно-конструктивна документация. Самостоятелно разработва инвестиционния проект за строежи V и VI категория. Ролята на "КАДДИЗАЙНЕР" ЕООД е да помага на своите клиенти с необходимата конструкторска документация при осъществяване на идеите. Със своите услуги, компанията подпомага развитието на научните изследвания и допринася за техническите решения.

Редица са проектите у нас и в чужбина, които се открояват в портфолиото на фирмата, но един от тези, които приковават веднага вниманието е на голяма строителна компания от Канада, оперираща из различни точки по целия свят и произвеждаща панели под високо налягане пара, които се използват за стени на халета и жилищни сгради. С усърдна работа, всеотдайност, прецизност, високо качество и коректно отношение, инж. Цветомир Ценов приема предизвикателството да реализира този голям проект, успява да спечели доверието на компанията и съвместната им дейност продължава вече четвърта година.

Първоначалният проект е включвал близо 70000 детайла, включващи преса за панели, работеща с пара под налягане, панели с размери 6 х 3 х 0.12 м, конвейери за панел заготовка и панел в готов вид. В проекта е имало изчисления на възли и детайли, като файловете от заданието са били зададени в електронен формат, с различни идеи. От "КАДДИЗАЙНЕР" ЕООД  обаче съумяват да ги обединят в една и се справят с поставената задача чрез програмата SolidWorks .

Не липсвали обаче и трудности по време на изпълнението. Те се проявили в търсенето на специфични части за реализирането на проекта, като те трябвало да бъдат закупени в Канада.

В рамките на седем месеца всичко било завършено, а клиентът останал повече от доволен.

В началото на съвместната работа изискването на канадската компания към родната фирма, специализирала се в CAD услугите и индустриалния дизайн, било просто и ясно – да срещне коректност и реализиране на поставените проекти в кратки срокове. Тези условия се изпълняват прецизно от "КАДДИЗАЙНЕР" ЕООД  и към днешна дата.

Родната фирма работи с програмите SolidWorks, AutoCAD, Advance Steel, KeyShot и други, които спомагат работния процес. Въпреки, че всяка година излизат нови и нови версии на програмите, от "КАДДИЗАЙНЕР" ЕООД са гъвкави към всеки клиент при избора на версия.

„Клиентите са приоритет в това, което правим. Виждайки удоволетворението им след всеки реализиран наш проект, чувството за нашия екип е неописуемо.“, споделят от "КАДДИЗАЙНЕР" ЕООД.

CAD услугите са съществена част от съвременните технологични процеси и важен инструмент, спомагащ за подобряването на ефективността на всяко производство. А и все повече инвеститори осъзнават необходимостта от модернизиране на своите компании и привеждането им в съответствие с последните иновации в световен мащаб. Към момента има всички предпоставки тенденцията на ускорено проникване на новите 3D технологии в дейността на индустриалните фирми у нас през следващите години да се увеличава и да им носи безалтернативни конкурентни предимства. Ето защо от "КАДДИЗАЙНЕР" ЕООД се чувстват отговорни да подпомагат тези фирми, предлагайки им най-подходящите средства за развитие на тяхната конкурентноспособност.

***

"КАДДИЗАЙНЕР" ЕООД предлага:

– Реализиране на Ваша идея или образец в 3D модел и 2D документация.
– Създаване на необходимата конструкторска документация.
– Конвертиране на чертежи от хартиен носител и електронен носител в електронен вид и оформяне в чертежи.
– Създаване на 3D модели и визуализации по чертеж, скица или детайл.
– Проектиране и разработване на метални изделия/листов материал.
– Проектиране и разработване на производствени линии/системи в Машиностроенето.
– Технически чертежи.
– Рендер изображения на 3D модел.
– Запис на файловете във формат, удовлетворяващ клиента.

Повече за дейността на КАДДИЗАЙНЕР“ ЕООД може да откриете на официалния сайт на фирмата ТУК