Проектът за Бюджет`2021 на Община Плевен ще бъде обсъден публично в сряда

Общественото обсъждане ще се проведе при спазване на противоепидемичните мерки

Публичното обсъждане на проекта за Бюджет на Община Плевен за 2021 година ще се проведе на 10 февруари 2021 г. на основание чл. 84, ал. 6 от Закона за публичните финанси и чл. 29 от Наредба № 10 на Общински съвет - Плевен, за условията и реда за съставяне на тригодишна бюджетна прогноза за местните дейности и за съставяне, приемане, изпълнение и отчитане на бюджета на Община Плевен. Обсъждането ще започне от 17.00 часа в зала „Катя Попова” / пл. „Възраждане” № 4/ при дневен ред: 1. Разглеждане на проект за Бюджет за 2021 година на Община Плевен.

Материалите за обсъждане са публикувани на електронната страница на Община Плевен - https://www.pleven.bg/bg/byudzhet-2021/publichno-obsazhdane-byudzhet-2021

Общественото обсъждане ще се проведе при спазване на противоепидемичните мерки, свързани с ограничаването на заразата с COVID-19, съгласно Заповед на Министъра на здравеопазването – допускане на брой участници до 30 % от капацитета на залата, осигуряване на отстояние от минимум 1.5 метра между тях, носене на предпазни маски.