ДПС регистрира листата си за народни представители в Плевен - pleven.utre.bg

ДПС регистрира листата си за народни представители в Плевен

28 февруари 2021, 17:15 | plevenutre.bg
  • Снимка:
    ДПС - Плевен

12 са имената в нея, като водач е досегашният депутат Велислава Кръстева

ДПС регистрира листата си с кандидати за народни представители в 15-ти МИР – Плевен. 12 са имената в нея, като водач е досегашният депутат Велислава Кръстева.

"Кампанията този път ще е различна, така както е различно и времето, в което тръгваме на най-важната среща с нашите избиратели – парламентарните избори", коментира Велислава Кръстева и допълни, че кампанията ще е базирана традиционно на лични срещи с избирателите, но този път ДПС ще акцентира повече на работа през социалните медии, търсейки личния контакт. "ДПС е характерно с това, че общува очи в очи със своите избиратели, търсейки тяхното доверие и подкрепа, чувайки техните гласове, това, което те изискват от нас. Най-важното, което ние искаме да постигнем по време на кампанията, е да поговорим с нашите избиратели за това, какво е необходимо на страната след 4 април", заяви Велислава Кръстева.

"Регистрираме една млада и амбициозна листа, изградена от експерти и авторитети в нашата партия", заяви областният председател на ДПС и втори в листата Марио Рангелов. Надяваме се да затвърдим и да надградим резултатът в област Плевен, благодарение на нашия труд и на това, че вече втори мандат работим с настоящия ни народен представител и водач на листата Велислава Кръстева", добави той.

Ето и пълната листа на ДПС:

Велислава Кръстева

Марио Рангелов

Исмаил Гюлянлиев

Шенджан Куртанова

Тома Терзиев

Васил Петков

Свилен Огнянов

Майдън Сакаджиев

Илхан Куртаджъ

Момчил Митов

Илиан Селимски

Мелек СалиеваКоментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета