Заслужена награда за Радост Рангелова от ДГ "Снежанка" - Плевен

Със своите творения Радост участва в надпреварата за най-красива - иновативна и автентична мартеница, пано и обемна кукла

Заслужена награда за Радост Рангелова от ДГ "Снежанка" - Плевен. Бъдещата първокласничка от IV група "Мики Маус" с ръководители ст. учител Галина Асенова и учител Искра Стефанова бе отличена с грамота и медал за второ място за участието си в националния конкурс за мартеница „Бяло и червено“, организиран от НЧ "Напредък - 1870" - гр. Лясковец и клуб "Млад етнограф" при ВТУ "Св.св. Кирил и Методий".

Със своите творения Радост участва в надпреварата за най-красива - иновативна и автентична мартеница, пано и обемна кукла.

Организаторите на конкурса споделиха, че част от мартениците, участвали в надпреварата, са запазени и съхранени за ретроспективна изложба. Друга немалка част - 200 на брой мартеници са дарени на различни институции, като 100 от тях са предоставени на Домашния социален патронаж в Лясковец. Мартеници са дарени и за болните в МБАЛ "Св. Иван Рилски" в Горна Оряховица.