Проф. Григор Горчев: Пред Плевен има отлични перспективи за развитие

"Правителството създаде стабилна основа за развитие на държавата, нека да надграждаме, а не да рушим", заяви проф. Горчев

Пред Плевен има отлични перспективи за развитие. Това заяви проф. д-р Григор Горчев по време на среща с работещите в голяма плевенска фирма - лидер в производството на отливки от алуминиеви сплави.

"Много е хубаво, че тук има такива успешни производства и добри предприемачи. В индустриалната зона най-добре се вижда създадените благоприятни условия от страна на правителството за инвестиции и икономически растеж. Нашата страна и нашата област имат нужда този модел на управление да продължи. Нека повече да работим и по-малко да даваме празни обещания”, заяви още проф. Горчев, посочвайки, че влиза в политиката, защото смята, че има с какво да бъде полезен.

Той отбеляза, че през последните години правителството е създало стабилна основа за развитие, върху която трябва да се надгражда, а не да се руши.

"Правителството на Бойко Борисов направи България едно по-добро място за бизнес и вашата фирма е доказателство за това. Пътят, по който върви страната - е верният и ние трябва да продължим по него – това може да стане само, ако управлението е на ГЕРБ – СДС”, каза на свой ред Мирослав Петров.

От фирмата заявиха, че проф.Григр Горчев е изключително способен човек и е достоен пример, като не бива да се подценява фактът, че и другите хора от листата на ГЕРБ – СДС, не влизат в политиката, за да се реализират, а да придадат своя опит и да помогнат на хората да живеят по-добре.