Слави Трифонов обясни защо избра Варна и Стара Загора, а не Плевен - pleven.utre.bg

Слави Трифонов обясни защо избра Варна и Стара Загора, а не Плевен

21 март 2021, 11:21 | plevenutre.bg
  • Снимка:
    Слави Трифонов/Фейсбук

"Никой не е пророк в собствения си град", обоснова се шоуменът-политик

Слави Трифонов обясни защо е избрал да оглави листите на своята партия "Има такъв народ" във Варна и Стара Загора, а не в Плевен. Направи го по време на онлайн изявата си, в която отговаряше на въпроси на граждани.

"Отговорът е много прост. Първо тези избори са национални, всеки един български гражданин може да се кандидатира, откъдето пожелае, стига да е българин. Във Варна сме правили много и сме били много възхитени от работата си с този град. И просто много го харесвам. И Варна, и Стара Загора. Има много възможности в тях. Само си спомнете протестите,  имаше хора, които се самозапалиха. Това е едно много будно общество във Варна, хората са много морални. Много харесвам този град. Както и Стара Загора", заяви Слави Трифонов.

"Всеки един град харесвам в България. Просто така реших. Питаха ме моите колеги защо не примерно Плевен, аз казах: "Защото никой не е пророк в собствения си град.". Отговорих с още три мъдрости и те казаха: "Ами ти реши.". И така реших.", поясни шоуменът-политик и допълни: "Аз съм българин и във Варна, и в Плевен."Коментари (3)

Потребител
Тончо Токмакчиев
Славчо, с тия парашутисти дето спуснхате тук не ви чака нищо хубаво.
21 март, 15:09 ч.
Потребител
elementi
Истината е съвсем друга-не можеш да пребориш професор Григор Горчев!
21 март, 13:07 ч.
Потребител
Герб
То и няма нужда. Герб сами ще го преборят
21 март, 21:51 ч.

Добави коментар

* Задължителни полета