ОбС ще утвърди програми за развитие на търговските дружества с общинско участие за 2021 г.

Редовната сесия ще се проведе на 25 март

Редовната сесия на Общинския съвет ще се проведе на 25 март (четвъртък) от 09.00 часа в зала „Гена Димитрова” при предварителен дневен ред от 29 точки.

Кметът Георг Спартански внася предложения за изменение и допълнение на  Наредба № 2 на Общински съвет – Плевен, за опазване на околната среда в община Плевен и за изменение и допълнение на Наредба №17 на Общински съвет – Плевен, за определянето и администрирането на местните такси и цени на услуги на територията на община Плевен.

Ще бъде гласувано предложение за разпределение на средствата, приети с Решение № 461/25.02.2021 г., т.22.5. на Общински съвет – Плевен, за подпомагане на младежките инициативи и включването им в Календар за младежките дейности на Община Плевен за 2021 година.

Ще бъде обсъдено прекратяване членството на Община Плевен в Сдружение с нестопанска цел „Асоциация на дунавските общини „Дунав“.

Общинските съветници ще разгледат и предложение за утвърждаване на програми за развитие на търговските дружества с общинско участие за 2021 г.