Георг Спартански преди вота: В Плевен всичко е спокойно

Кметът пожела успех на всички кандидат - депутати

Днес, в Деня за размисъл преди изборите за Народно събрание утре - "в Плевен всичко е спокойно", ако перифразирам фразата на ген.Радецки за връх Шипка. Това написа на профила си във Фейсбук кметът Георг Спартански.

Той припомня, че 264 кандидат - депутати влизат в битка за 9 места в Народното събрание от 15 многомандатен район.

"127 избирателни секции в гр.Плевен, още 35 секции в гр.Славяново и плевенските села, 3 подвижни секции за хора с увреждания, 3 подвижни секции за болни от ковид и карантинирани, 3 секции в болници, 1 секция в затвора, 1 секция в старчески дом - общо 173 избирателни секции в Плевенска община", обобщава Спартански.

"Машините за гласуване и изборните книжа и материали доставихме днес в срок и без проблеми, дезинфекционните средства и защитни материали - също. Благодаря на всички служители на администрацията, ангажирани в логистиката на изборите за перфектната работа дотук! Убеден съм, че ще се справят както винаги на 100% с нашите задължения и след края на изборния ден. Останалото зависи от вас, избирателите! Решава народът!!!", пише Спартански.

"Накрая - да поздравя всички кандидати за самочувствието и куража да се кандидатират за доверието на гражданите и да им пожелая успех! Веднага след конституирането на новото Народно събрание ще поканя всички новоизбрани депутати от Плевенски избирателен район на работна среща, за да ги запозная с приоритетите за развитието на общината и да потърся подкрепата им за важните проекти, които предстои да реализираме в следващите години", посочва кметът на Плевен.