Проф. Григор Горчев: Ще оправдаем доверието с работещи решения за Плевен! - pleven.utre.bg

Проф. Григор Горчев: Ще оправдаем доверието с работещи решения за Плевен!

06 април 2021, 16:56 | plevenutre.bg
  • Снимка:
    ПП ГЕРБ

Водачът на листата на ГЕРБ – СДС отправи благодарствени думи към избирателите в 15-ти МИР – Плевен

Проф. д-р Григор Горчев, водач на листата на ГЕРБ – СДС отправи благодарствени думи към избирателите в 15-ти МИР – Плевен:

"Скъпи приятели, по информация на ЦИК в 15-ти МИР – Плевен победител в Парламентарни избори - 2021 е коалицията ГЕРБ-СДС, която събра 24,63 % от гласовете на избирателите в региона. Тази крехка преднина е огромна победа за нас и региона, защото за първи път успяхме да променим електоралните нагласи в област Плевен.

Променихме ги, благодарение на доверието, което оказахте на кандидатите от листата –професионалисти и експерти, доказани в своите области, носещи опит и нови идеи. Променихме ги, благодарение на една позитивна и приятелска кампания, в която акцентирахме върху срещите си с хората в малките общини и населени места от региона – в общинските болници, в заводите, фабриките и цеховете. Щастлив съм и съм силно впечатлен от топлото посрещане и приятелско отношение, от искрените разговори, от трудолюбието и любовта към родния край, която видях в очите на всеки български гражданин от нашия регион.

Затова от мое име и от името на всеки кандидат от листата на коалиция ГЕРБ-СДС за област Плевен изказвам най-сърдечна благодарност за гласуваното доверие и огромната подкрепа! Всеки един глас за нас е от огромно значение за бъдещото развитие и просперитет на региона! Ще оправдаем Вашето доверие с работещи решения за Плевен! Благодаря!"



Коментари (1)

Потребител
Продан Лазаров
Професоре, откажете се и не се излагайте! Няма да ви направят министър на здравеопазването, както са ви обещали!
Гледайте си клиниките и болниците и лекувайте народа, така юе бъдете много по-уважаван!
Успех
06 април, 22:27 ч.

Добави коментар

* Задължителни полета