Николай Тодоров с пореден гол в Шотландия

Плевенчанинът затвърди отличната форма, в която се намира през пролетта

Николай Тодоров затвърди отличната форма, в която се намира през пролетта. Нападателят на Инвърнес се разписа при поражението с 1:2 от елитния Сейнт Мирън в мач от 4 кръг на ФА Къп, съобщава "Труд". Плевенчанинът вкара веднага след почивката, когато се оказа най-съобразителен след ъглов удар.

Именно неговият гол откри резултата, но и събуди от унеса домакините. Късно попадение на Фрейзър донесе пълния обрат за тима от Висшата лига, след като преди това Денис бе изравнил.

За Тодоров това бе второ попадение срещу отбор от елита след този срещу Рос Каунти при победата с 3:1. Бившият младежки национал на България има общо 12 гола във всички турнири.

"Определено излязохме от мача в последния момент - обясни след успеха мениджърът на домакините Джим Гудуин. - На няколко пъти удряхме и гредите. Мога да изредя нещата, които направихме по грешния начин в този двубой, но предпочитам да поздравя Инвърнес за начина, по който игра от първата до последната минута. Техният мениджър може да се гордее с момчетата си".