Избраха Роксана за "Кралица на ромската музика"

Нов успех и признание в своята кариера записа певицата от Кнежа

Нов успех и признание в своята кариера записа Роксана. Звездата от Кнежа бе отличена с приза “Кралица на ромската музика“. Това се случи по време на събитието “Кралете на ромската музика“, което се проведе по повод 50-тата годишнина от обявяването на 8-ми април за ден на ромите. Мероприятието се финансира от Министерството на културата, благодарение на което се състоя за първи път след близо 10-годишна пауза, а организатор е фондация “Роминтерне – Право на живот”.
Роксана се появи на церемонията в приказно красива рокля, дело на дизайнера София Борисова. С огромно вълнение певицата прие тази награда и побърза да сподели радостта си със своите многобройни почитатели в социалните мрежи.

“От два дни имам тази награда. И плаках, и се смях, и ме поздравявахе и не ме поздравяваха. Доста изпълнители бяхме. Но в крайна сметка короните ги взехме България и Македония“, разкри преди часове Роксана в “Шоуто на Николаос Цитиридис“.

Тя призна, че първият човек, който я е поздравил е нейната колежка Софи Маринова, с която ги свързва добро приятелство, а също и музикалния проект “Един живот“, който се излъчва в ефира на “Планета“ ТВ. Роксана сподели още, че ще се постарае да бъде достоен носител на наградата “Кралица на ромската музика“ и да оправдае доверието на организаторите, като последва съвета им да бъде позитивна, добра и да продължава да прави благотворителност.
В ефира на предаването Роксана анонсира още, че подготвя и нова песен, а водещият дари със специален подарък от своя малък син Александър.