Младежите от ГЕРБ - Плевен проведoха номинационно събрание

Бяха обсъдени бъдещи събития и провеждането на предизборната кампания за предстоящите извънредни парламентарни избори.

Младежите от ГЕРБ Плевен проведоха събрание, за да номинират членове от плевенската структура за Национален изпълнителен съвет на МГЕРБ, на чийто сегашен състав изтича мандата и трябва да бъде обновен. На събранието присъстваше и досегашният член на НИС на МГЕРБ от Плевен Зорница Петрова. Бяха обсъдени и три предложения за промяна на правилника и дейността на МГЕРБ едно, от които е вдигане на горната възрастова граница от 31 до 33 години за членство в структурата. Бяха обсъдени бъдещи събития и провеждането на предизборната кампания за предстоящите извънредни парламентарни избори.

Номинирани за НИС на МГЕРБ са Борислав Щерев, Васил Недков, Ива Христова, Мартин Транков и досегашният председател на НИС и бивш зам. министър на външните работи Георг Георгиев.

"ПП ГЕРБ е най-голямата партия и има най-голям експертен потенциал да управлява”, заяви областният координатор на МГЕРБ Борислав Щерев. Именно в тази връзка той призова младите си съпартийци да разгърнат своя потенциал по време на кампанията за парламентарни избори на 11 юли.