Спартак (Плевен) разби Трявна с 9:1

Красимир Бислимов даде шанс за изява на юноши и футболисти, които записаха по-малко мачове в първенството

Спартак разби с 9:1 в Плевен едноименния тим на град Трявна в мач от последния за сезона 34-и кръг на Северозападната Трета лига. Красимир Бислимов даде шанс за изява на юноши и футболисти, които записаха по-малко мачове в първенството, информира "Спортал".

Въпреки това надмощието на плевенчани беше тотално. За по-малко от четвърт час резултата стана класически. Тон за голеадата даде Александър Младенов с попадението си в 9-ата минута. Секунди по-късно Андриян Димитров удвои, а в 22-ата Павел Петков направи 3:0. Малко след почивката Мартин Ширтев реализира почетния гол за гостите. Секунди по-късно обаче Димитров се разписа за втори път. Последваха попадения на Мирослав Антонов в 56-а и 62-а минута. Два пъти се разписа и Александър Ламбев, а Димитров оформи своя хеттрик в 88-ата минута за 9:1.

Спартак приключва кампанията на пето място с 60 точки, постигнати след 19 победи, 3 равенства и 12 загуби. На първите четири места в групата са съответно Левски (Лом), Вихър (Славяново), Янтра (Полски Тръмбеш) и Севлиево.