Мирослав Петров: Оставям доста добро наследство, върху което само ще може да се надгражда

"Поемам ангажимент да помагаме на по-младите, които изпълнени с нови идеи, устрем и енергия, ще работят за каузата на ГЕРБ", каза Петров

Днес на пресконференция обявих оттеглянето си като областен координатор на ГЕРБ - Плевен и от листата с кандидати за народни представители на партията за предстоящия вот. На мое място като областен координатор застава Валери Лачовски. Това написа Мирослав Петров на профила си във Фейсбук.

"Поемам ангажимент да помагаме на по-младите, които изпълнени с нови идеи, устрем и енергия, ще работят за каузата на ГЕРБ. Оставям доста добро наследство, върху което само ще може да се надгражда. За последните четири години, през които бях и Областен управител на Плевен, приоритет бяха изграждането на автомагистрала Хемус, индустриалните зони на града, атомната индустрия, изграждането на алтернативен път. Бях издигнат за кандидат-кмет от ГЕРБ за Плевен, като за краткото време на предизборната кампания успяхме да постигнем много добър резултат и да се явим на балотаж срещу един силен опонент. На парламентарните избори на 4 април ГЕРБ – Плевен показа един много добър резултат, влязоха трима народни представители. Очаквам същия резултат и на предсрочните избори на 11 юли и ще работя за това", коментира Петров.

"Благодаря на всички, които дадоха сърце и душа, работиха с мен и продължават да работят!", споделя още той.